Кои сме ние

Професионализъм, отговорност, качество

“Форест Стайл” ЕООД започва активна дейност през 2011г, като наследник на „Недев“ ООД, чрез която още през 2006г започна търговията с машини и оборудване за горското стопанство. Машините, с които стартирахме, са тези на Tajfun, Словения (www.tajfun.com) – горскостопански лебедки и процесори за производство на дърва за огрев, на които и до днес сме официален и единствен вносител за България.

До 2011г се опитвахме да покажем на българския пазар по-различен, по-устойчив и по-безопасен модел на работа в горското стопанство. Отне ни няколко години, множество участия в изложения и дни на отворените врати преди да спечелим доверието на българските ни клиенти. През 2009г започнахме успешно и до днес партньорство и с френския производител на машини за цепене на дърва и автоматични циркуляри AMR (www.a-m-r.fr). Малко по-късно, през 2010г, добавихме към гамата си и раздробяващите машини на един от най-добрите производители в Европа на раздробяващи машини (чипъри) и машини за поддръжка на инфраструктура (www.vandaele.biz). В момента продължаваме да добавяме марки и производители, които да улеснят работата на българските фирми в горското стопанство.

Нашият екип осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз на място при клиента или в нашата база в гр. Стара Загора. Разполагаме с резервни части за всички модели машини, с които работим.
Стараем се да поддържаме складови наличности от най-продаваните модели, както и да доставяме в кратки срокове машини от каталозите на фирмите, с които работим.

100%

Може да разчитате на нашия професионализъм

Нашите партньори

 • TAJFUN е най-големият производител на горско-стопански лебедки в Европа. Те могат да бъдат намерени във всички страни по света, тъй като 90% от продукцията е за износ за външни пазари.

  Вижте повече
 • AMR  има 450 дистрибутори само за територията на Франция. Машините, които фирмата произвежда се продават във всички страни от Европейския съюз и Близкия изток.

  Вижте повече
 • Vandaele Konstruktie има собствени разработки и конструира самостоятелно машини за приложение в професионалното градинарство, поддръжка на пътища, горското стопанство.

  Вижте повече
0
Над 300 доволни клиенти
0
Над 500 доставени машини
0
Над 440 сервизирани машини
0
Над 15 години в бизнеса

ИМАТЕ НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ?

Ние сме на Ваше разположение

Екипът на Форест Стайл ЕООД е на Ваше разположение за консултиране относно всички наши продукти.

 • Продукти от най-високо качество

 • Висококвалифициран персонал

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ние ще изготвим оферта за Вас

Благодарим Ви! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно.
testimonial-2-male

„Страхотни професионалисти“

5 / 5

Останах изключително доволен от отношението и професионализма на хората във Форест Стайл ЕООД.  Търсех специфична машина и при тях намерих не само машината, но и професионална поддръжка.

Григор Костов

Последни публикации в Блога

Новини

Вижте всички публикации
 • Прочетете
 • Прочетете
 • Прочетете