За нас

За нас

Форест Стайл ООД

“Форест Стайл” ООД започва активна дейност през 2011г, като наследник на „Недев“ ООД, чрез която още през 2006г беше осъществен първият внос на машини и оборудване за горското стопанство, първоначално само за собствени нужди. Машините, с които стартирахме, са тези на Tajfun, Словения (www.tajfun.com) – горскостопански лебедки и процесори за производство на дърва за огрев, на които и до днес сме официален и единствен вносител за България.

 

До 2011г се опитвахме да покажем на българския пазар по-различен, по-устойчив и по-безопасен модел на работа в горското стопанство. Отне ни няколко години, множество участия в изложения и дни на отворените врати преди да спечелим доверието на българските клиенти.

 

През 2009г започнахме успешно и до днес партньорство и с френския производител на машини за цепене на дърва и автоматични циркуляри AMR (www.a-m-r.fr). Малко по-късно, през 2010г, добавихме към гамата си и раздробяващите машини на един от най-добрите производители в Европа на раздробяващи машини (чипъри) и машини за поддръжка на инфраструктура (www.vandaele.biz). В момента продължаваме да добавяме марки и производители, които да улеснят работата на българските фирми в горското стопанство и поддръжка на инфраструктура.

 

Нашият екип осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз на място при клиента или в нашата база в гр. Стара Загора. Разполагаме с резервни части за всички модели машини, с които работим.Стараем се да поддържаме складови наличности от най-продаваните модели, както и да доставяме в кратки срокове машини от каталозите на фирмите, с които работим.

100% можете да разчитате на нашия професионализъм

Дългогодишно сътрудничество

Нашите партньори