ЛИЗИНГОВО ФИНАНСИРАНЕ на машини за дърводобив и дървопреработка

Форест Стайл улеснява Вас или Вашия бизнес при закупуването на нова машина за дърводобив или дървопреработка вече и с лизингово финансиране от TBI Bank.

Когато решите да купите някоя от машините, които предлагаме и кандидатствате за финансиране на Вашата покупка чрез TBI Bank, работите с изключителни професионалисти, които разбират Вашата индустрия, както и знаят колко е важно за Вас правилното разпределяне на наличните финансови средства.

Ще работим заедно и ще направим процеса на финансиране бърз и лесен, за да освободим Вашето време да се занимавате с това, което е важно за Вас –  Вашия бизнес.

Предимства от лизинговото финансиране чрез TBI Bank

  • Нисколихвени финансови решения, отговарящи на Вашите потребности;
  • Бързо одобрение след попълване на формуляр и кратко интервю със служител на TBI Bank;
  • Консултация от професионалисти във финансирането;
  • По-ниски първоначални разходи;
  • По-ниски месечни плащания;

Кандидатствайте сега за Вашата нова машина за дърводобив или дървопреработка, доставена от Форест Стайл с финансиране от TBI Bank

Никога не е било по лесно да финансирате избраната машина!

Няколко лесни стъпки:

  1. Разгледайте машините, оборудването и аксесоарите на www.forest-online.bg
  2. Обадете ни се за цена на избрания модел на тел. 0888 700 410 или ни изпратете запитване на contact@forest-online.bg
  3. Пресметнете какви ще бъдат Вашите вноски с калкулатора на TBI Bank

TBI калкулатор е лесен за работа и Ви позволява да бъдете информирани предварително за вашите разходи. Можете да избирате между финансиране до 30 000 лв. с ДДС без първоначална вноска или такова с първоначална за по-ниски месечни вноски. Ако избраната от Вас машина е с по-висока цена, разликата можете да заплатите като собствено финансиране!

Форест Стайл избира за вас най-доброто предложение – горскостопанска лебедка, процесор за рязане и цепене на дърва, автоматичен циркуляр, цепеща машина, чипър за раздробяване на дървесина, кран за дърводобив.

TBI Bank предоставя най-изгодния лизингов план, за вашето оборудване.

Получете консултация от нас технически най-подходящата машина за Вашите потребности и финансова такава от TBI Bank за най-подходящия за Вас финансов план!

Прочетете още